Finalni dani obuka za 3D modelare

Polaznicima obuka za 3D modeliranje su preostala još dva dana obuka na radnom mjestu koje provodi partner na projektu COX4 u okviru projekta „Sinergija livanjskog LPZ-a za veću konkurentnost i zapošljivost radne snage“.

Prva je ovo obuka ovakve vrste u našoj županiji pa su polaznici imali priliku steći novo znanje kojim su unaprijedili svoje posebne informatičke vještine, stekli nova znanja i unaprijedili svoje posebne informatičke vještine.

Vjerujemo kako će i Narodno sveučilište Livno kroz Lokalno partnerstvo za zapošljavanje Livno i u godinama koje dolaze imati slične programe za obrazovanje odraslih, bilo kroz stručno osposobljavanje ili prekvalifikaciju.

Lokalno partnerstvo za zapošljavanje Livno je jedno od 20 partnerstava uspostavljenih u BiH u okviru projekta “Podrška Europske unije lokalnim partnerstvima za zapošljavanje – Faza II” (LEP II), kojeg Europska unija financira s 4 milijuna eura, a provodi Međunarodna organizacija rada (MOR). Ovaj projekt ima za cilj da kroz lokalna partnerstva za zapošljavanje doprinese poboljšanju zapošljavanja u lokalnim zajednicama i unaprijedi vještine i prilike za zapošljavanje osoba u nepovoljnom položaju na tržištu rada.

Za više informacija o projektu LEP II, posjetite www.partnerstvo.ba i kanale društvenih mreža (Instagram, Facebook, Twitter i YouTube).

 

Recenzije

Trebate se da biste ostavili recenziju