Pitanja i Odgovori

Ovdje su često postavljena pitanja i odgovori.

 • Što je to LIRA?

  LIRA ili Livanjska Razvojna Aplikacija je platforma napravljena u sklopu projekta LPZ-a Livno.

  Ideja platforme LIRA je prikupljanje svih inormacija vezanih za uposlenje na jednom mjestu, kako bi bile dostupne korisnicima platforme.

 • Kome je LIRA namijenjena?

  LIRA je namijenjena svima. Bilo da ste poslodavac i tražite radnike, nove partnere ili ste nezaposleni pa želite pronaći natječaje za posao, čak i za studente koje traže iskustvo u radnom okruženju kroz praksu. LIRA je namijenjena svima!

 • Tko sve može sudjelovati na platformi LIRA?

  Na platformi LIRA mogu sudjelovati sve nezaposlene osobe koje su prijavljene na Županijskom zavodu za upošljavanje Livno. Studenti koji završavaju studij i poslodavci koji imaju otvorenu firmu u Hercegbosanskoj županiji.

 • Kako se mogu pridružiti platformi?

  Platformi LIRA možete se pridružiti klikom na Prijava/Registracija. Nakon kreiranja korisničkog računa priključeni ste platformi i imate mogućnost pratiti sve aktualne vijesti, natječaje, oglase...

 • Zašto ne mogu pristupiti Posloprimcima?

  Za pristup Posloprimcima i uvid u našu bazu posloprimaca i njihovih životopisa korisnik mora biti prijavljen na platformu kao Poslodavac. Nakon prijave/registracije kao poslodavac imate pristup našoj bazi posloprimaca.